Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Verhoog je spirituele vibratie met deze 5 tips

Wat is een vibratie? Een vibratie is een trilling of beweging. Als we spreken over spirituele vibratie dan hebben we het over energie.

 Overal om ons heen is er energie. Om een voorbeeld te geven: Als je een ruimte binnenloopt waar 2 mensen ruzie hebben voel je een bepaalde ‘trilling’ oftewel vibratie. In dit voorbeeld kan dat een onprettige vibratie zijn die ervoor zorgt dat jij je de hele dag minder goed voelt doordat je in aanraking geweest bent met deze negatieve trilling. 

 

Vibraties versterken

Als je bewustwording creëert dat alles in energie bewegend is, kun je hier op een positieve manier je voordeel uithalen. Oftewel door bepaalde vibraties zelf uit te stralen door positief denken of een open opstelling te hebben. Alles wat je aandacht geeft groeit. Dat is dus ook zo met vibraties en het verhogen van vibraties. Om een voorbeeld te geven kun je een lach opzetten en anderen aantrekken met je vibraties. Je kunt echter ook een strak gezicht hebben waarbij je de vibratie uitstraalt geen communicatie te willen en mensen zullen hierdoor minder snel een gesprek met je aangaan. 
 
 

Kracht van jezelf

Door je te gaan richten op het verhogen van je vibratie zul je niet alleen positiever in het leven gaan staan maar kijk je ook op een positieve manier naar jezelf, en anderen. Hiermee zorg je ervoor dat je geluk vibraties aantrekt waardoor er meer voorspoed op je pad kan verschijnen. Een belangrijk aspect is dat je dit vanuit liefde en vrijheid doet, en je niet specifiek richt op het verkrijgen van iets. Oftewel als je met vibraties en het verhogen ervan aan de slag gaat is het belangrijk dit vanuit een onvoorwaardelijke liefde te doen, vanuit die pure essentie zal het ook zuiver groeien en versterken.
 
 

5 Tips om direct resultaat te hebben

Om direct resultaat te ervaren van positieve vibraties is het belangrijk je te richten op dankbaarheid, licht, liefde en vergeving. Oftewel vermijdt harde energie ook richting jezelf. Een voorbeeld: Ik moet beter mijn best doen dan had ik mijn examen gehaald. (Jezelf negatief in vibratie benaderen) Of je verandert deze vibratie van woorden richting het volgende: Ik heb mijn best gedaan ik vertrouw op mijn kunnen en mijn sterke vibratie van liefde, en deze wijze lessen neem ik mee zodat ik de volgende keer geheel klaar ben voor dit avontuur. Het ligt in de benadering, de kracht van je gedachten, uitstraling, woorden, en handelen. Als je dat goed oefent dan kom je tot een hogere vibraties van alles om je heen en trek voorspoed aan, en manifesteer je jouw doelen!
 

1. Vibraties verhogen met woorden

Jij kunt je vanuit woorden richten op dankbaarheid, licht en helende energie doormiddel van zorgvuldigheid in woorden. Hieronder staan wat enkele voorbeelden, en zijn affirmaties die trilling verhogen en daarmee start je jouw dag zeer positief!
Ik ben dankbaar voor alle zegeningen in mijn leven en wil deze graag aan mens, dier en natuur doorgeven.
Lieve engelen ik stel mij graag dienstbaar op om anderen te begeleiden of te helpen
Ik dans in het lied van het universum om een hoger bewustzijn te ontvangen en daarmee licht te verspreiden 

 

2. Vibraties verhogen met daden

Door jezelf te richten op een attentie, een compliment naar een ander toe richt je op liefde en het verspreiden van licht. Door je in te zetten voor hen die het minder hebben, echter wel grens bewakend… verhoog je positieve vibraties. Complimenteer een ander eens zomaar op straat je zal versteld staan van de vibratie die zich ineens enorm verhoogt tussen jullie beide!

 

3. Houd je bezig met genieten 

Focus je op hetgeen je leuk vindt en je hart sneller kan laten kloppen, eventueel het treden uit je comfortzone kan hierbij een volgende stap zijn. Gewoonweg leuke dingen ondernemen verhoogt je vibratie! Een dag niet gelachen is een dag niet …. Geleefd!

 

4. Stop met klagen of roddelen

Wanneer je negatieve energie verspreid heeft dit invloed op je vibratie. Mocht je iemand niet goed kunnen begrijpen of je merkt dat je een slechte dag hebt waarbij weinig goed is, probeer je dan weer te richten op de kracht van woorden (1) en hiermee liefde te verspreiden richting jezelf, andere en de situatie. Je zal dan ook direct resultaat ervaren als je dit kunt toepassen. In sommige gevallen als je een lastige dag hebt kunnen ademhalingsoefeningen je weer een reset geven!

 

5. Controle

Laat controle en bepaalde visies niet je leven beïnvloeden. Door met de stroming van het leven mee te gaan zul je sneller acceptatie, vernieuwing en succes boeken. Werkt er een bepaalde manier niet meer? Houd dan niet te veel vast aan je standpunten maar zorg voor vernieuwende energie die inspireert door bijvoorbeeld een andere weg in te slaan, door een andere manier of patroon aan te nemen. Werkt een situatie niet? Benader de situatie eens anders…

 

Inzichten vanuit de engelenkaarten?

Wil je meer inzichten over de liefde, werk of toekomst?  Onze spirituele coaches helpen je graag verder met eerlijke inzichten. Start een vertrouwelijk gesprek met een spirituele coach naar keuze. 
 



Datum: 13-08-'24

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten